Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárhírek

 

 

A sztárok is megemlékeznek Amy-ról

 

A botrányairól is híres, tragikus körülmények között elhunyt Amy Winehouse-ról szakmabeli társai is megemlékeztek néhány mondatban. Halálával az énekesnő csatlakozott azokhoz az előadókhoz, akik szintén 27 éves korukban hunytak el.

A sztárok is megemlékeznek Amy Winehouse-ról

 

tegnap tragikus körülmények között elhunyt alkohol- és drogfüggő énekesnőről zenésztársai Twitter-profiljukon emlékeztek meg néhány mondatban. A részvétüket kifejező sztárok között megtalálható Demi Moore,Jessica AlbaRicky Martin és Sophia Bush is.

Demi LovatoAmy Winehouse... Nagyon szomorú. Sajnos a világ elveszített egy hihetetlenül tehetséges nőt, egy rettenetes betegség, a függőség miatt. RIP.”

Demi Moore„Valóban szomorú hír Amy Winehouse-ról. Együtt érzek a családjával. A nyugtalan lelke remélem, hogy békére lel.”

Jessica Alba„Nagyon szomorú, Amy Winehouse annyira tehetséges volt. Igazán tragikus.”

Ricky Martin: „Most értesültem róla. Fájdalmat és haragot érzek. Nyugodj széplány. Szabad vagy! RIP Amy.”

Nicki Minaj„Kérem, hogy mondja valaki, hogy Amy Winehouse nem halt meg. Ez valami beteg vicc?”

Colbie CaillatAmy Winehouse az egyik legjobb énekes, akit valaha is hallottam. Hálás vagyok, hogy láttam őt élőben zenélni. Együtt érzek a családjával.”

Janelle Monae„Ez nehéz a szívnek. Együtt érzek a családjával. Imádkozok értük ebben a nehéz időszakban.”

Sophia Bush„Ez az Amy-hír nagyon szomorú... Ha valaki függőséggel küzd, kérem, hogy kezeltessék.”

Joel Madden„RIP Amy. A hangja örökké élni fog.”

Lily Allen„Annyra szomorú, most nem tudok mást mondani. Ő egy eltévedt lélek volt. Pihenjen békében.”

A brit énekesnő halála következtében csatlakozott azon előadók bizarr klubjához, akik életük huszonhetedik évében távoztak el.

A legutóbbi áldozat a Nirvana frontembere, Kurt Cobain volt, aki heroint és váliumot használt, majd fegyverrel végzett magával 1994-ben. 1970-ben szintén 27 évesen hunyt el Jimi Hendrix, aki gyógyszerek és ital hatása alatt saját hányásában fulladt meg, valamint Janis Joplin is, akivel a kábítószer-túladagolás végzett. Egy évvel később, 1971-ben Jim Morrison is eltávozott az élők sorából – a hivatalos jelentés szerint szívinfarktus következtében.

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
 
Elhunyt tegnap Amy Winehouse
 
 
 

Az egész világot sokkolta a hír: a brit énekesnő, Amy Winehouse ma elhunyt.

Elhunyt Amy Winehouse

 

A 27 éves énekesnőt ma holtan találták Londonban. A halál oka egyelőre nem tisztázott, egyedül a brit Mail Online erősítette meg hivatalosan az énekesnő halálát. Amyre magyar idő szerint ma délután öt órakor találtak rá otthonában.

Winehouse köztudottan alkohol- és drogfüggő volt, szokásairól pedig nem tudott lemondani, így valószínűleg ez okozta hirtelen halálát. Idén a Sziget fesztiválra készült, ám hetekkel ezelőtt visszamondta fellépését.

Az énekesnő első lemezét 2003-ban adta ki, de a 2006-os Back to Black albuma hozta meg számára a világhírnevet.

Nyugodj békében, Amy!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tóth vera összeomlott

 

 

Szanatóriumban kezelik Tóth Verát. A 26 éves énekesnő magánéleti és szakmai kudarcai miatt összeomlott, pánikrohamok gyötrik. Állapotán nem javít az alkoholfogyasztás sem.

Összeomlott Tóth Vera

 

Tóth Vera kikészült – állítja a Blikk. Az énekesnőnek állítólag egyre kevesebb a fellépése, valamint médiaszereplései is megcsappantak az utóbbi időben. A Megasztár első szériájának győztese közeli ismerősök szerint elkeseredett, és olyannyira kilátástalannak tartja életét, hogy pánikrohamok gyötrik.

Miközben húga, Gabi szekere egyre feljebb ível, Verának a magánélete sincs rendben. Bárhogy keresi, nem talál rá az igaz szerelem. Pedig az érzelmek talán javíthatnának állapotán. A hírek szerint jelenleg szanatóriumban kezelik, hogy újra magára találjon. Vera egyébként nagy Facebook-függő hírében áll, ám július 17-e óta nem lépett fel a közösségi oldalra.

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Adele fél a halálától

 

A brit csillag már-már rekordokat döntöget 21 című albumával, de megvannak a hátrányai is annak, ha valaki híres.

Adele fél a korai haláltól

 

Adele beírhatta magát a történelembe 21 című albumával, ám azt mondja, ez a sok stressz nem tesz neki jót. Az énekesnő eléggé lámpalázas, ezért fél, hogy ennek következményei lehetnek.

Borzasztóan félek minden egyes fellépés előtt, iszonyatosan lámpalázas vagyok, és fogalmam sincs, mi lehet ennek az oka. Attól rettegek, hogy ez a sok idegeskedés kikészít, és fiatalon halok majd meg a folytonos stressztől – meséli a Grammy-díjas énekesnő az OK! magazinnak adott interjújában.

Bár a cigarettázásról nem bír lemondani, nemrég elárulta, annak érdekében, hogy kompenzálja a dohányzás okozta ártalmakat, szívesebben lenne vegetáriánus, hogy valamiféleképpen egészséges életet tudjon élni.

Az énekesnőt egyébként jelölték a nemcsak vicces, de elismert díjra is, amelyet a Popjustice nevű blog rendez 2004 óta. Ennek lényege, hogy az év legjobb dalát 20 fonttal – azaz mintegy 6000 forinttal –, jutalmazzák, amit készpénzben kap meg a szerencsés a szeptemberi díjkiosztón. Ugyanakkorhét jelölést tudhat magáénak az idei MTV Video Music Awardson, Rolling in the Deep című klipjéért.  

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::